Dienstverlening Caremo Waiters Facilitair Transport

Diensten

U kunt bij ons diverse diensten afnemen, zoals bediening, party-manager, facilitair medewerker, glazenspoeler/halen, transport (vrachtwagen met chauffeur) of kok.

Voor bedrijven, ambassades, (sport) verenigingen, scholen, hotels, restaurants, café's, gemeentehuizen en diverse andere instellingen geldt bij meerdere afnames een ander tarief. Bel 070-3870202 of mail naar info@caremoverhuur.nl

Partymanager

De party-manager geeft leiding aan medewerkers bediening en is in het bezit van sociale hygiëne. De manager werkt zelf ook mee en heeft ruime ervaring en deskundigheid.

Allround medewerker bediening

Medewerker bediening

Barkeeper

Barmannen en vrouwen kunt u huren voor uw hotelbar, café, eetcafé, party, evenement, promotiefeest, vereniging, discotheek of andere gelegenheden. Alle bartenders spreken Nederlands, Engels en Duits, ze zijn bekend met de horeca etiquette en hebben een professionele drankenkennis. Daarnaast zijn ze in het bezit van sociale  hygiëne en B.H.V.

Facilitaire medewerker

Onze facilitaire medewerkers zijn er voor al uw wensen en kunnen uw evenement opbouwen, inrichten, afbreken, opruimen en/of schoon maken.

Of het nu gaat om het inrichten van de gehuurde bar, zaal met tafels en gedekte (sta)tafels, garderobes, podia, marktkramen, keuken, partytenten, decoratie of andere wensen, wij maken het voor u naar wens. 

Van

Chef kok

Wij regelen een chef-kok die nodig is voor uw diner of evenement op elk gewenst niveau.

Zelfstandig kok

De zelfstandig werkende kok voor het voorbereiden en bereiden van maaltijden.

Afwasser

Functieomschrijving: het afwassen van  serviesgoed en voor hergebruik geschikte materialen zoals borden, bestek, pannen en eventuele andere keukenbenodigdheden. Verder houdt de afwasser uw keuken schoon en bergt de afwassen materialen op. 

Glazenspoeler /haler

Bij een feest is het altijd prettig als de tafels en zaal er representatief uit zien. De inzet van onze ervaren glazenspoeler/haler maakt dit mede mogelijk door ondersteuning van het bedienend personeel.

Horeca training A manager bediening

Horeca training bediening B

Horeca training bediening C

Heb je nog geen horeca-ervaring, maar wel interesse om in de horeca te werken volg dan de training, waarna bij Caremo ervaring kan worden opgedaan, zodat je in korte tijd een ervaren medewerker bediening wordt met kennis van de horeca etiquette en vaardigheden.

Chauffeur met transportwagen

Voor de horeca, maar ook andere gewenste transport kunt u bij ons een wagen inclusief chauffeur huren om uw goederen te transporteren. De € 48,50 is inclusief wagen, transport karren en chauffeur en exclusief € 0,33 cent per kilometer en exclusief 21% B.T.W.